7.4V Silinder litium batré, 14500 1300mAh, litium ion up

Katerangan pondok:

7.4V Cylindrical batré litium modél produk: XL 7.4V 1300mAh

Parameter téknis batré litium 7.4V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 14500

Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable

Jenis kabel: UL3239 24AWG


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Aplikasi

.Tegangan sél tunggal: 3.7V

.Tegangan nominal sanggeus kombinasi pak batré: 7.4V

.Kapasitas batré tunggal: 0.65Ah

.Modus kombinasi batré: 2 string jeung 2 paralel

.Rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 6V-8.4V

.Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 1.3Ah

.Kakuatan pak batré: 9.62Wh

Ukuran pak batré: 14,5 * 53 * 58mm

.Maksimum ngurangan ayeuna: <1.3A

.Sakedapan ngurangan ayeuna: 2.6A-3.9a

.Arus ngecas maksimum: 0.2-0.5c

.Waktu ngecas sareng ngecas: > 500 kali

batré litium 1300mAh

FAQ

Q1.Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel pikeun Batré?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.

 

Q2.Kumaha upami waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 5-10 dinten, waktos produksi masal peryogi 25-30 dinten.

 

Q3.Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun Batré?

A: MOQ Low, 1pc pikeun mariksa sampel geus sadia

 

Q4.Kumaha anjeun ngirim barang sareng sabaraha lami dugi ka dugi?

A: Urang biasana ngilikan ku UPS, TNT ... Ieu biasana nyokot 3-5 poé anjog.Maskapai penerbangan sareng pengiriman laut ogé opsional.

 

Q5.Kumaha neraskeun pesenan Batré?

A: Firstly hayu urang nyaho sarat Anjeun atawa application.Secondly Urang cutatan nurutkeun sasuai ka nu Anjeun atawa suggestions.Thirdly customer urang confirms sampel jeung tempat deposit pikeun order.Fourthly formal Urang ngatur produksi.

 

Q6.Éta OK pikeun nyitak logo kuring dina Batré?

A: Enya.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.

 

Q7: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Sumuhun, kami nawiskeun 1-2 taun jaminan pikeun produk urang.

 

Q8: Kumaha carana nungkulan faulty?

A: Firstly, produk kami dihasilkeun dina sistem kadali kualitas ketat tur laju cacad bakal kirang ti 0.2%.

Bréh, salila periode jaminan, urang bakal ngirim accu anyar kalawan urutan anyar pikeun kuantitas leutik.Pikeun cacad
produk bets, urang bakal ngalereskeun aranjeunna sarta resend aranjeunna ka anjeun atanapi urang tiasa ngabahas solusi kaasup ulang nelepon nurutkeun kaayaan nyata.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali