warta perusahaan

  • Kinerja batré litium otomotif sareng masalah kaamanan

    Kinerja batré litium otomotif sareng masalah kaamanan

    Batré listrik litium otomotif parantos ngarobih cara urang mikir ngeunaan transportasi.Aranjeunna janten beuki populer kusabab kapadetan énergi anu luhur, umur panjang, sareng kamampuan ngecas gancang.Nanging, sapertos téknologi naon waé, aranjeunna gaduh per ...
    Maca deui
  • packing litium cylindrical

    packing litium cylindrical

    Maca deui
  • Spot welding

    Spot welding

     
    Maca deui
  • batré litium suhu low

    batré litium suhu low

    Maca deui
  • Bewara Libur Poé Buruh

    Bewara Libur Poé Buruh

    konsumén Dear: Hatur nuhun pikeun kapercayaan kontinyu anjeun dina Spintronics.Libur Buruh bakal datang nurutkeun katangtuan libur libur nasional, sarta digabungkeun jeung kaayaan sabenerna, urusan libur nyaéta kieu: 29 April nepi ka 3 Méi, parusahaan bakal on libur ...
    Maca deui
  • Bewara Libur

    Bewara Libur

    Maca deui
  • Jenis batré litium

    Jenis batré litium

    Maca deui
  • pasamoan Désémber

    pasamoan Désémber

    Tanggal 1 Désémber 2021, manajer umum perusahaan kami ngayakeun pelatihan pangaweruh ngeunaan batré ion litium.Dina prosés palatihan, Manajer Zhou ngajelaskeun konotasi budaya perusahaan kalayan gairah, sareng ngenalkeun budaya perusahaan, filsafat / bakat perusahaan ...
    Maca deui
  • Budaya perusahaan

    Budaya perusahaan

    Dina kompetisi beuki sengit di masarakat modern, lamun hiji perusahaan hayang ngamekarkeun gancang, steadily jeung healthily, salian potensi inovasi, kohési tim jeung sumanget kolaborasi ogé penting.Sun Quan kuno pernah nyarios: "Upami anjeun tiasa nganggo seueur kakuatan ...
    Maca deui
  • Kamakmuran!Perusahaan kami parantos suksés lulus sertifikasi ISO

    Kamakmuran!Perusahaan kami parantos suksés lulus sertifikasi ISO

    Taun ieu, pausahaan urang hasil lulus sertifikasi ISO (ISO9001 sistem manajemen kualitas), nu manajemen parusahaan nuju standarisasi, standardisasi, ilmiah, jeung standar internasional hiji hambalan penting, nyirian tingkat manajemén parusahaan ka tingkat anyar!Urang...
    Maca deui