Alat médis

  • Batré litium pikeun radiometer

    Batré litium pikeun radiometer

    Ieu radiometer dental, bisa jadi pamariksaan komprehensif ngeunaan kaayaan huntu, kalawan XUANLI gaya éléktronik 14.4V 2500mAh batré litium kami, bisa dipaké pikeun lila, umur panjang, kinerja stabil.Batré litium...
    Maca deui
  • Konsentrator Oksigén Portabel

    Konsentrator Oksigén Portabel

    Dina taun-taun ayeuna, nalika jalma langkung nengetan kaséhatan kahirupan, konséntrator oksigén produk ieu ogé laun-laun tina widang médis, militér, industri sareng anu sanés kana kulawarga masarakat biasa, khususna upami kulawarga ha ...
    Maca deui
  • Pistol semprot disinféktan

    Pistol semprot disinféktan

    Disinfection germicidal, jarak éféktif leuwih ti 2 méter tanpa sinyalna dead-end pikeun ngaleungitkeun baktéri jeung virus;600ML badag-kapasitas ketel, cocog pikeun rupa-rupa potions disinfection;serbaguna, sajaba sani...
    Maca deui
  • Pirométer

    Pirométer

    Rincian produk: Nomer produk: XL 18650 3.7V 2600mAh Tipe sél: 18650 Spésifikasi batré: 18650-1S1P-2600mAh-3.7V Ukuran produk: 18.5*20*70mm Nominal vol...
    Maca deui
  • Nebuliser portabel

    Nebuliser portabel

    Nebuliser portabel tiasa ngabantosan jalma tina sagala rupa panyakit engapan sareng tiasa ngabersihkeun saluran irung sareng engapan pikeun nyegah pilek sareng nasopharyngitis sareng ngurus engapan anu lancar.Atomizer portabel pikeun ...
    Maca deui
  • Sabuk Pemanasan

    Sabuk Pemanasan

    Ayeuna, kotak terapi panas awéwé pikeun ngagentos keram menstruasi, pamakéan utama sabuk cangkéng universal.Potongan pemanasan internal tina sabuk warmer rahim konvensional di pasar kedah dihubungkeun sareng ...
    Maca deui
  • Laringoskop visual

    Laringoskop visual

    Laryngoscope Visual nyaéta sistem intubasi visualisasi anu nembé dikembangkeun dina taun-taun ayeuna, anu diwangun ku lénsa, cecekelan sareng jandela kristal cair anu tiasa ditingali.Operasi laringoskop visual sami sareng ...
    Maca deui
  • Defibrillator éksternal otomatis

    Defibrillator éksternal otomatis

    Naon defibrillator éksternal otomatis? Hiji defibrillator éksternal otomatis, ogé katelah defibrillator éksternal otomatis, shock otomatis, defibrillator otomatis, defibrillator cardiac, jeung sajabana, nyaéta ...
    Maca deui
  • Pompa infus médis

    Pompa infus médis

    (Keyword: batré litium pikeun pompa infus médis) Kalayan perbaikan kontinyu tina standar hirup masarakat, jasa médis sareng produk médis ningkat, sareng alat médis tetep tradisional digentos ku ...
    Maca deui
  • Robot disinfection calakan

    Robot disinfection calakan

    Robot disinfection hidrogén péroxida Robot disinfection hidrogén péroxida ngagaduhan fungsi navigasi otonom, ngahindarkeun halangan otonom, ngecas otonom, jsb ...
    Maca deui
  • Mesin Ultrasound Portabel

    Mesin Ultrasound Portabel

    Alat diagnostik ultrasound B-tipe digital pinuh layar LCD anu tiasa dibalikkeun unik, pangalaman pangguna anu langkung manusiawi, monitor tiasa gampang sareng fleksibel disaluyukeun dina sudut, langkung er ...
    Maca deui
  • Insulin kulkas

    Insulin kulkas

    Parameter produk kulkas insulin: Input tegangan somah AC 220V;Automotive DC12V, kakuatan 120W, Insulin kulkas Perkenalan produk: 1. Struktur produk nyaéta awak kotak nangtung.Awak utama dibagi jadi opat bagian: ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2