Instrumentasi

  • Batré Litium pikeun Konsentrator Oksigén Mobil

    Batré Litium pikeun Konsentrator Oksigén Mobil

    Konsentrator oksigén mobil nyaéta ngagunakeun metode fisik pikeun ngahasilkeun oksigén, sareng ngalangkungan catu daya inverter switching pikeun ngarobih catu daya 12V / 24V DC dina mobil kana catu daya AC 220V anu diperyogikeun pikeun kakuatan kerja konsentrator oksigén, ku ...
    Maca deui
  • Robot "congcot kaamanan".

    Robot "congcot kaamanan".

    Kandaraan dina kacilakaan jalan raya, peuting nalika éfék cahaya henteu alus, tripod a hese ngingetkeun mobil pungkur mun aya bewara, sarta disimpen dina jajar ember congcot, éféktif bisa nyingkahan kacilakaan sekundér.Cerdas ieu...
    Maca deui
  • panutup manhole pinter

    panutup manhole pinter

    Panutup manhole calakan nyaéta beusi pangleuleusna salaku bahan baku panutup manhole, henteu ngan ukur bising sareng geter, tapi ogé ngagaduhan fungsi alarem otomatis, henteu deui "hayang mindahkeun tiasa ngalih", panutup manhole calakan ngagaduhan tag éléktronik di handap, .. .
    Maca deui
  • counter partikel lebu portabel

    counter partikel lebu portabel

    APC-3013H counter partikel lebu portabel runtuyan APC mangrupakeun alat ukur profésional dipaké pikeun ngadeteksi tingkat kabersihan hawa di bengkel kamar bersih.Ieu meets sarat teknis JJF1190-2008 "Debu Partikel Counter Calibra ...
    Maca deui
  • Tukang urut suku

    Tukang urut suku

    Naha anjeun kakurangan tina salah sahiji masalah di handap ieu?Nangtung dina suku anjeun pikeun lila;linggih dina suku anjeun pikeun lila di kantor;kacapean dina suku anjeun ti olahraga sarta kabugaran....
    Maca deui
  • Uap Panon Perawatan

    Uap Panon Perawatan

    Perawatan Mata Uap Kusabab munculna produk téknologi éléktronik anu cerdas, aya ogé dampak dina kahirupan urang.Kaayaan hirup parantos ningkat sareng kasadaran ngeunaan masalah kaséhatan kedah diperkuat.Uap euy...
    Maca deui
  • Mower padang rumput hejo litium-ion

    Mower padang rumput hejo litium-ion

    Litium-ion padang rumput hejo mower Kauntungannana: kakuatan nirkabel, mowing merenah tur gancang, fléksibel tur lightweight, motong sarta tingkat, bass sarta réduksi noise....
    Maca deui
  • Smart Selfie nangtung

    Smart Selfie nangtung

    Asistén Poto Pisan Anjeun Sorangan Naha vlogger profésional, blogger, makeup artis, média sosial live streamer atanapi anjeun ngan saukur resep ngeposkeun selfies katingal sampurna dina profil anjeun, kaméra tracking otomatis ieu bakal ngarobah némbak poto anjeun kana pangalaman pinuh profésional kalayan kaluar. .
    Maca deui
  • Projector

    Projector

    Projector, ogé katelah projector, nyaéta hiji alat nu bisa proyeksi gambar atawa video ka layar.Bisa muterkeun sinyal video saluyu ngaliwatan interfaces béda jeung komputer, VCD, DVD, BD, konsol game, DV ...
    Maca deui
  • UAV pertanian

    UAV pertanian

    UAV pertanian dipaké pikeun operasi panyalindungan tutuwuhan tatanén jeung kehutanan tina pesawat unmanned, ku platform hiber (jangjang tetep, rotor tunggal, multi-rotor), kontrol hiber GPS, nyemprot lembaga com ...
    Maca deui