éléktronika konsumén

  • Buka headset Bluetooth

    Buka headset Bluetooth

    Headsét Bluetooth nganggo téknologi Bluetooth 5.3, dilengkepan 18x11mm "unit ngawangun landasan", ngagunakeun "desain struktur bocor sora", diafragma komposit PU + serat kertas, dukungan pikeun "Kompensasi Audio Dinamis Kompensasi Audio Dinamis ...
    Maca deui
  • Pembersih jandela

    Pembersih jandela

    Jandéla robot cleaner kalawan diwangun-di-kapasitas tinggi batré litium na, umur batre panjang, bari tali kaamanan jeung ari kakuatan dihijikeun kana "kabel komposit" ulah entanglement, sarta ngaronjatkeun fungsi kabel retractable otomatis, pikeun nyegah ...
    Maca deui
  • Robot beberesih kolam renang

    Robot beberesih kolam renang

    XUANLI tiasa nyayogikeun batré litium pikeun robot beberesih kolam renang, sapertos batré litium silinder 18500 4800mAh atanapi 5000mAh.Jinis batré: XL 18500 4800mAh / 5000mAh Salaku robot beberesih kolam renang sanggup ngalaksanakeun pangsaéna waktos-consu...
    Maca deui
  • ETC Sayaga Power Supply

    ETC Sayaga Power Supply

    Téknologi ETC nyandak kartu IC salaku pamawa data sareng ngawujudkeun fungsi aksés data jauh antara komputer tol sareng kartu IC ngalangkungan metode pertukaran data nirkabel.Komputer tiasa maca inpormasi anu aya ngeunaan kendaraan (sapertos kendaraan ...
    Maca deui
  • Mesin gelembung

    Mesin gelembung

    Komponén utama mesin gelembung nyaéta pompa hawa, anu niup cai gelembung kaluar tina spout ngaliwatan pipa plastik.Sakabeh struktur internal mesin gelembung basajan pisan, diwangun ku motor, spiker, manik lampu RGB, ...
    Maca deui
  • Helm pinter tipe video

    Helm pinter tipe video

    Helm calakan salian fungsi panyalindungan helm biasa, tapi ogé telepon pidéo terpadu, ngawaskeun pidéo mobile, posisi GPS, unggah poto sareng pidéo instan, siaran sora, cahaya sareng fungsi anu sanés.Helm pinter...
    Maca deui
  • gelas VR

    gelas VR

    Kacamata VR, sadaya-dina-hiji alat tampilan sirah, produkna kirang, disebut oge mesin VR sadaya-dina-hiji, tanpa nganggo alat input sareng kaluaran tiasa nikmati dampak visual tina rasa stereoskopis 3D dina dunya maya.VR gl...
    Maca deui
  • Smart Tong Sampah

    Smart Tong Sampah

    Tong sampah pinter umumna nujul kana tong sampah sensor cerdas.Sampah induksi, relatif ka tong sampah biasa, pondokna, nyaéta tutupna tiasa dibuka sareng ditutup ku sensor, tanpa manual sareng pedal suku, langkung merenah....
    Maca deui
  • Coét kacang portabel

    Coét kacang portabel

    Pikeun ngungudag kualitas luhur kahirupan, ngagiling buncis mangrupa mesin leutik indispensable, ngagiling buncis mangrupakeun alat dipaké pikeun grind kacang kana bubuk, bisa ngaronjatkeun kualitas kahirupan masarakat, tapi lolobana ngagiling buncis umum disambungkeun ka power sup. ...
    Maca deui
  • brankas bank

    brankas bank

    Brankas Bank Brankas (kotak) mangrupikeun wadah khusus.Numutkeun fungsina, éta utamana dibagi kana brankas fireproof jeung brankas anti maling, brankas anti magnét, brankas anti magnét fireproof jeung brankas anti maling fireproof jeung saterusna ...
    Maca deui
  • Serat optik fusi splicers

    Serat optik fusi splicers

    Mesin splicing fusi serat optik utamana dianggo dina operator utama, perusahaan rékayasa, perusahaan sareng lembaga konstruksi jalur kabel optik, pangropéa garis, perbaikan darurat, uji produksi alat serat optik sareng res ...
    Maca deui
  • mobil modél RC

    mobil modél RC

    Mobil model RC disebut RC Car, nu mangrupakeun cabang tina model, umumna diwangun ku awak mobil RC jeung remote control jeung panarima.Mobil RC sacara gembleng dibagi kana dua kategori: mobil RC listrik sareng R ...
    Maca deui