Solusi

  • Batré litium pikeun radiometer

    Batré litium pikeun radiometer

    Ieu radiometer dental, bisa jadi pamariksaan komprehensif ngeunaan kaayaan huntu, kalawan XUANLI gaya éléktronik 14.4V 2500mAh batré litium kami, bisa dipaké pikeun lila, umur panjang, kinerja stabil.Batré litium...
    Maca deui
  • Batré Litium pikeun Konsentrator Oksigén Mobil

    Batré Litium pikeun Konsentrator Oksigén Mobil

    Konsentrator oksigén mobil nyaéta ngagunakeun metode fisik pikeun ngahasilkeun oksigén, sareng ngalangkungan catu daya inverter switching pikeun ngarobih catu daya 12V / 24V DC dina mobil kana catu daya AC 220V anu diperyogikeun pikeun kakuatan kerja konsentrator oksigén, ku ...
    Maca deui
  • Buka headset Bluetooth

    Buka headset Bluetooth

    Headsét Bluetooth nganggo téknologi Bluetooth 5.3, dilengkepan 18x11mm "unit ngawangun landasan", ngagunakeun "desain struktur bocor sora", diafragma komposit PU + serat kertas, dukungan pikeun "Kompensasi Audio Dinamis Kompensasi Audio Dinamis ...
    Maca deui
  • Pembersih jandela

    Pembersih jandela

    Jandéla robot cleaner kalawan diwangun-di-kapasitas tinggi batré litium na, umur batre panjang, bari tali kaamanan jeung ari kakuatan dihijikeun kana "kabel komposit" ulah entanglement, sarta ngaronjatkeun fungsi kabel retractable otomatis, pikeun nyegah ...
    Maca deui
  • Konsentrator Oksigén Portabel

    Konsentrator Oksigén Portabel

    Dina taun-taun ayeuna, nalika jalma langkung nengetan kaséhatan kahirupan, konséntrator oksigén produk ieu ogé laun-laun tina widang médis, militér, industri sareng anu sanés kana kulawarga masarakat biasa, khususna upami kulawarga ha ...
    Maca deui
  • Robot beberesih kolam renang

    Robot beberesih kolam renang

    XUANLI tiasa nyayogikeun batré litium pikeun robot beberesih kolam renang, sapertos batré litium silinder 18500 4800mAh atanapi 5000mAh.Jinis batré: XL 18500 4800mAh / 5000mAh Salaku robot beberesih kolam renang sanggup ngalaksanakeun pangsaéna waktos-consu...
    Maca deui
  • ETC Sayaga Power Supply

    ETC Sayaga Power Supply

    Téknologi ETC nyandak kartu IC salaku pamawa data sareng ngawujudkeun fungsi aksés data jauh antara komputer tol sareng kartu IC ngalangkungan metode pertukaran data nirkabel.Komputer tiasa maca inpormasi anu aya ngeunaan kendaraan (sapertos kendaraan ...
    Maca deui
  • Teleskop fusi

    Teleskop fusi

    The fusi teleskop, nu ngagabungkeun hiji uncooled lila-gelombang infra red detektor jeung sensor mikro-optik solid-state, bisa gambar duanana separately.It ogé bisa ngahiji jeung boga rupa-rupa mode fusi warna prasetél pikeun environments.Effect béda ...
    Maca deui
  • Mesin gelembung

    Mesin gelembung

    Komponén utama mesin gelembung nyaéta pompa hawa, anu niup cai gelembung kaluar tina spout ngaliwatan pipa plastik.Sakabeh struktur internal mesin gelembung basajan pisan, diwangun ku motor, spiker, manik lampu RGB, ...
    Maca deui
  • Helm pinter tipe video

    Helm pinter tipe video

    Helm calakan salian fungsi panyalindungan helm biasa, tapi ogé telepon pidéo terpadu, ngawaskeun pidéo mobile, posisi GPS, unggah poto sareng pidéo instan, siaran sora, cahaya sareng fungsi anu sanés.Helm pinter...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina 18650 Lithium Batre pikeun Balance Sapédah

    Kaunggulan tina 18650 Lithium Batre pikeun Balance Sapédah

    Balance bikes janten beuki populer di kalangan barudak boh déwasa, alatan konstruksi lightweight maranéhanana sarta betah pamakéan.Nalika sapédah kasaimbangan tradisional gaduh batré asam timbal, model anu langkung énggal parantos ngalih ka litium-ion ...
    Maca deui
  • Robot "congcot kaamanan".

    Robot "congcot kaamanan".

    Kandaraan dina kacilakaan jalan raya, peuting nalika éfék cahaya henteu alus, tripod a hese ngingetkeun mobil pungkur mun aya bewara, sarta disimpen dina jajar ember congcot, éféktif bisa nyingkahan kacilakaan sekundér.Cerdas ieu...
    Maca deui