3.6V Cylindrical batré litium bungkus, 18650 2500mAh

Katerangan pondok:

3.6V Cylindrical batré litium modél produk: XL 3.6V 2500mAh

Parameter téknis batré litium 3.6V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 18650

Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable

Modél kawat: UL3239 24AWG


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Katerangan:

.Tegangan sél tunggal: 3.6V

.Tegangan nominal sanggeus kombinasi pak batré: 3.6V

.Kapasitas batré tunggal: 2.5ah

.Modus kombinasi batré: 1 string na 1 paralel

.Rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 3.0v-4.2v

.Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 2.5ah

.Kakuatan pak batré: 9wh

Ukuran pak batré: 20 * 20 * 67mm

.Maksimum ngurangan ayeuna: <2.5A

.Sakedapan ngurangan ayeuna: 5a-7a

.Arus ngecas maksimum: 0.2-0.5c

.Waktu ngecas sareng ngecas: > 500 kali

18650 batré litium

Widang aplikasi:

Headset Bluetooth, spiker portabel, Muti car jump starter, power bank, Auto cleaner, GPS tracking, Digital ADSL device, Flashligting, lampu darurat, laptop, solar board, up power, smart phone, wireless microphone, MP3, Walk man, Cordless Phone , Notebook, Kaméra Vidéo, Kaméra Digital, Produk Digital, DVD Portabel, Komunikasi Seluler, Kaulinan Éléktronik, Pamuter Game, Lampu LED Solar, Lampu Darurat, Alat Daya, E-sapédah, Alat Médis, jsb.

FAQ

Q1.Dupi abdi tiasa gaduh urutan sampel pikeun Batré?

A: Sumuhun, urang ngabagéakeun urutan sampel pikeun nguji sarta pariksa kualitas.

 

Q2.Kumaha upami waktos kalungguhan?

A: Sampel peryogi 5-10 dinten, waktos produksi masal peryogi 25-30 dinten.

 

Q3.Naha anjeun ngagaduhan wates MOQ pikeun Batré?

A: MOQ Low, 1pc pikeun mariksa sampel geus sadia

 

Q4.Kumaha anjeun ngirim barang sareng sabaraha lami dugi ka dugi?

A: Urang biasana ngilikan ku UPS, TNT ... Ieu biasana nyokot 3-5 poé anjog.Maskapai penerbangan sareng pengiriman laut ogé opsional.

 

Q5.Kumaha neraskeun pesenan Batré?

A: Firstly hayu urang nyaho sarat Anjeun atawa application.Secondly Urang cutatan nurutkeun sasuai ka nu Anjeun atawa suggestions.Thirdly customer urang confirms sampel jeung tempat deposit pikeun order.Fourthly formal Urang ngatur produksi.

 

Q6.Éta OK pikeun nyitak logo kuring dina Batré?

A: Enya.Punten wartosan kami sacara resmi sateuacan produksi kami sareng mastikeun desain heula dumasar kana sampel urang.

 

Q7: Naha anjeun nawiskeun garansi pikeun produk?

A: Sumuhun, kami nawiskeun 1-2 taun jaminan pikeun produk urang.

 

Q8: Kumaha carana nungkulan faulty?

A: Firstly, produk kami dihasilkeun dina sistem kadali kualitas ketat tur laju cacad bakal kirang ti 0.2%.

Bréh, salila periode jaminan, urang bakal ngirim accu anyar kalawan urutan anyar pikeun kuantitas leutik.Pikeun cacad
produk bets, urang bakal ngalereskeun aranjeunna sarta resend aranjeunna ka anjeun atanapi urang tiasa ngabahas solusi kaasup ulang nelepon nurutkeun kaayaan nyata.

Keunggulan XUANLI:

· Kalayan pangalaman langkung ti 12 taun sareng langkung ti 600 staf terampil ngalayanan anjeun.

· Pabrik ISO9001: 2015 disatujuan sareng kalolobaan produk sasuai sareng standar UL, CB, KC.

· Rupa-rupa garis produksi nyertakeun batré Li-polimér, batré ion Litium, sareng pak batré pikeun sagala rupa paménta anjeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali