terminal IoT Ai

  • Teleskop fusi

    Teleskop fusi

    The fusi teleskop, nu ngagabungkeun hiji uncooled lila-gelombang infra red detektor jeung sensor mikro-optik solid-state, bisa gambar duanana separately.It ogé bisa ngahiji jeung boga rupa-rupa mode fusi warna prasetél pikeun environments.Effect béda ...
    Maca deui
  • Alat visi wengi portabel

    Alat visi wengi portabel

    Alat visi wengi portabel mimiti dianggo pikeun milarian target musuh nalika wengi.Alat visi wengi masih dianggo sacara éksténsif dina sistem militér pikeun navigasi, panjagaan, nargétkeun, sareng tujuan sanés salian ti éta ...
    Maca deui
  • Bel panto pinter

    Bel panto pinter

    Bel panto pinter mangrupikeun bel panto anu nyambung ka Internét anu ngabéjaan smartphone anu gaduh bumi atanapi alat éléktronik anu sanés nalika sémah sumping ka panto.Smart doorbell modél batré litium: 3.7V 5000mAH Smart panto ...
    Maca deui