Borongan 3.7V Low-suhu batré litium, 18650 5200mAh

Katerangan pondok:

3.7V batré litium suhu rendah Model Produk: XL 18650 3.7V 5200mAh

Modél batré tunggal: 18650

Métode bungkusan: stock

Jenis kawat: UL3239 22AWG


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Katerangan:

· Tegangan batré tunggal: 3.7V

· Tegangan nominal sanggeus pak batré dirakit: 3.7V

· Kapasitas batré tunggal: 2600mAh

· Kombinasi batré: 1 senar sareng 2 paralel

· rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 3.0V ~ 4.2V

· Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 5200mAh

· Daya pak batré: 19,24W

· Ukuran batré: 20 * 39 * 69mm

· Maksimum ngurangan ayeuna: <5.2A

· Sakedapan ngurangan ayeuna: 10.4A ~ 15.6A

· Maksimum ngecas ayeuna: 0.2-0.5C

· Ngecas jeung ngurangan kali: > 500 kali

3.7V 5200mAh 18650 batré

Keunggulan XUANLI:

1. Kalawan pangalaman leuwih ti 12years 'sarta leuwih ti 600 staf terampil ngawula anjeun.

2. Pabrik ISO9001: 2015 disatujuan tur paling produk sasuai jeung standar UL, CB, KC.

3. Wide rentang garis produksi nyertakeun batré Li-polimér, batré ion Litium, sarta pak batré pikeun sagala rupa paménta Anjeun.

Tinjauan perusahaan:

XUANLI éléktronik Co., Ltd mangrupikeun produsén batré anu berpengalaman khusus dina bungkus batré pinter, batré litium 18650, batré litium polimér, batré litium beusi fosfat, batré kakuatan, pangecas batré sareng sagala rupa batré khusus.
Kami ngabagéakeun pesenan OEM sareng ODM sareng kami ngarep-arep tiasa damel sareng anjeun panangan pikeun nyiptakeun masa depan anu makmur
staf ngalaman
harga lumrah
kinerja produk
Persetujuan kualitas
pesenan leutik katampa

Awas:

Ulah ngabongkar, dispose dina seuneu, panas atawa sirkuit pondok
Ulah nyelapkeun batré ku (+) jeung (-) dibalikkeun
Ulah campur accu seger jeung accu dipaké
Ulah beuleum batré dina cai

Ulah beuleum batré dina cai.Perhatosan:
Ulah campur accu seger jeung accu dipaké.
Ulah nyampur batré jeung barang logam babarengan.
Ulah nyelapkeun batré ku (+) jeung (-) dibalikkeun.
Entong nganggo batré Efest sareng mods E-cig anu cacad.
Ulah ngabongkar, dispose dina seuneu, panas atawa sirkuit pondok.
Ulah nempatkeun batré dina carjer atawa alat nu salah terminal disambungkeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali