Grosir 3.7 V litium polimér bungkus batré, 656090 20000 mAh, pabrik

Katerangan pondok:

3.7V Polimér litium batré modél Produk: XL 3.7V 20000mAh

Parameter téknis batré 3.7V Polimér (husus tiasa dirarancang dumasar kana syarat palanggan-tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 656090

Métode packing: PVC pilem panas shrinkable

modél kawat: UL3239 18AWG


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Rincian:

3.7V Polimér litium batré modél Produk: XL 3.7V 20000mAh

Modél batré tunggal: 656090 20000mAh 3.7V

· Tegangan batré tunggal: 3.7V

· Tegangan nominal sanggeus pak batré dirakit: 3.7V

· Kapasitas batré tunggal: 5000mAh

· Kombinasi batré: 1 senar sareng 4 paralel

· rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 2.5V ~ 4.2V

· Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 20000mAh

· Daya pak batré: 74W

· Ukuran batré: 28 * 61 * 95mm

· arus ngurangan maksimum: <20A

· Sakedapan ngurangan ayeuna: 40A ~ 60A

· Maksimum ngecas ayeuna: 0.2-0.5C

· Ngecas jeung ngurangan kali: > 500 kali

3.7V 20Ah 656090 UL3239 20AWG 白底 (6)

Widang aplikasi:

Cocog pikeun seueur aplikasi, sapertos Alat Médis, Lampu Darurat, E-kaulinan, UPS, Lampu Solar / Sistem Panyimpen, Alat Daya, E-scooter, peralatan nirkabel, jsb.

Bungkusan & Pangiriman:

Urang mastikeun taat kana aturan angkutan batré tina hawa, express atanapi pamundut laut.Biasana, unggal batré bakal dipak ku pe atanapi kantong insulasi sejen, karton, sarta mastikeun tiap hiji kudu insulated ti batur, urang ogé nampa bungkusan jero husus pikeun tiap batré sakumaha pamundut anjeun.
Batré litium dianggap barang bahaya nalika transportasi.Kami gaduh perusahaan pengiriman kerjasama jangka panjang anu profésional dina ngirim batré litium di Cina.Urang bisa mantuan pikeun beroperasi DDP, DAP, FOB atawa jasa lianna.

Tentang Kami:

Produk urang disertipikasi ku organisasi kaamanan, sareng produk urang mikaresep pasar anu saé di sakumna dunya kalayan kualitas luhur.kapasitas produksi urang geus ngahontal 2,000,00 lembar unggal bulan.Akibatna, produk urang laris di pasar Amérika, Éropa sareng Jepang.Utamana, sababaraha produk urang geus dipilih ku puluhan padagang well-dipikawanoh jeung titik tetep.

Adhering kana filosofi bisnis urang tina "Fokus on jalma, progressing ku profesionalisme, promosi pasar ku ngahargaan, prospering bisnis ku kualitas", urang R & D Departemen kalawan technicians kacida mumpuni sanggup ngamekarkeun produk anyar pikeun minuhan kabutuhan konsumén 'robah.Ku alatan éta, urang bisa hadé minuhan spésifikasi klien '.Samentara éta, urang ogé nyadiakeun layanan OEM na ODM mun éféktif ngamaksimalkeun nilai konsumén 'pikeun gelar badag.

Nyadiakeun "Produk Berkualitas, Service Alus, Harga kalapa jeung Pangiriman Prompt", urang ayeuna ngarepkeun gawé babarengan malah leuwih gede jeung konsumén luar negeri dumasar kana kauntungan silih.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun inpo nu leuwih lengkep.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali