3.7V Silinder litium batré, 14500 800mAh, Smart meter maca terminal, produk jadi

Katerangan pondok:

3.7V Cylindrical batré litium modél produk: XL 3.7V 800mAh

Parameter téknis batré litium 3.7V Silinder (desain khusus dumasar kana syarat palanggan - tegangan / kapasitas / ukuran / garis)

Modél batré tunggal: 14500

Métode packing: Industri PVC pilem panas shrinkable

Beurat: ngeunaan 21g


Rincian produk

Jieun hiji panalungtikan

Tag produk

Katerangan

.Tegangan sél tunggal: 3.7V

.Tegangan nominal sanggeus kombinasi pak batré: 3.7V

.Kapasitas batré tunggal: 0.8ah

.Modus kombinasi batré: 1 string 1 paralel

.Rentang tegangan batré sanggeus kombinasi: 3.0V ~ 4.2v

.Kapasitas batré sanggeus kombinasi: 0.8ah

.Kakuatan pak batré: 2.96w

.Batre ukuranana pak: 14.3*16*50mm

.Maksimum ngurangan ayeuna: <0.8A

.Sakedapan ngurangan ayeuna: 1.6a-2.4a

.Arus ngecas maksimum: 0.2-0.5c

.Waktu ngecas sareng ngecas: > 500 kali

3.7V 800mAh 14500 白底 (3)

batré litium 3.7V

Sasuai jeung standar nasional relevan jeung sarat pikeun accu

Sadaya produk batré réngsé parantos dikalibrasi sareng diuji sateuacan ngantunkeun pabrik.Éta bisa dipaké langsung.

Batré litium anu disebatkeun di luhur kalebet model silinder 18650.Ieu bisa ditempo yén kawat batré ieu dicokot tina duanana tungtung.Ieu kawilang jarang.Ieu diperlukeun ku konsumén urang.Batré ieu dipaké dina printer.

Urang tiasa ngarancang sirkuit, ngarancang panjang kawat, milih bahan kawat, sareng ngadesain syarat khusus dumasar kana syarat khusus para nasabah.Tujuan kami nyaéta mendesain batré litium anu cocog pikeun produk anjeun pikeun ngajantenkeun produk anjeun langkung aman / langkung dipercaya.

Bos urang nyaéta jalma anu narékahan pikeun kasampurnaan sareng jalma anu ngudag kasampurnaan dina ngalakukeun hal-hal.Kualitas ieu mangaruhan karyawan sakabeh parusahaan urang jeung ngabentuk budaya parusahaan urang saperti kieu: Ngalakukeun pangalusna kami, keukeuh dina perbaikan kontinyu;salawasna innovate, Keukeuh kana inovasi éféktif;customer kahiji, kualitas kahiji, ngungudag kaunggulan, dipercaya, gawé babarengan, jeung hormat keur individu;Visi perusahaan nyaéta janten perusahaan patokan dina sub-industri dina 5 taun ka hareup, janten khusus, canggih, jero sareng lega.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali