Jenis batré litium anu umum dianggo pikeun alat médis

Kalawan ngembangkeun kontinyu tina téhnologi médis, sababaraha alat médis portabel loba dipaké, batré litium salaku énergi gudang kacida efisien loba dipaké dina rupa-rupa parabot médis, nyadiakeun rojongan kakuatan kontinyu sarta stabil pikeun alat éléktronik.Batré anu biasa dianggo pikeun alat médis kalebet batré litium polimér, batré litium 18650, batré fosfat beusi litium sareng saterasna.

Batré litiumdipaké dina alat médis umumna mibanda ciri di handap ieu:

①Kaamanan luhur

Alat-alat médis, salaku alat éléktronik dina kontak langsung jeung awak sabar urang, merlukeun batréna kudu minuhan standar kaamanan ketat pikeun nyegah leakage, sirkuit pondok atawa overheating sarta bahya kaamanan séjén.Struktur batré litium pikeun alat médis umumna rangkep dina pilem aluminium-plastik, nu nyegah accu litium ti exploding na catching seuneu, greatly ngaronjatkeun kaamanan;

②dénsitas énergi High

Alat médis biasana kedah dianggo kanggo waktos anu lami, sareng ukuran batréna kedah sakedik-gancang, supados ngagampangkeun pamawa sareng panggunaan, dibandingkeun sareng volume anu sami tina batré litium médis tiasa nyimpen langkung seueur kapasitas listrik. , ku kituna ukuran sakabéh volume batre leuwih leutik, teu nyokot up leuwih spasi dina alat;

③ hirup siklus panjang

Batré litium médis boga leuwih ti 500 kali ngecas na discharging, discharging nepi ka 1C, nu bisa nyadiakeun catu daya kontinyu pikeun alat-alat;

④Wide rentang suhu operasi

accu litium médis bisa dipaké dina hawa mimitian ti -20 ° C nepi ka 60 ° C;batré médis bisa jadi kudu dianggo dina lingkungan husus, kayaning suhu luhur, hawa low, kalembaban luhur atawa kaayaan luhur.Kinerja sareng reliabilitas batré kedah dipastikeun dina lingkungan ekstrim ieu pikeun mastikeun operasi normal alat médis.

11.1V 2600mAh 白底 (13)
11.1V 2600mAh 白底 (13)

⑤Fléksibel kustomisasi ukuran, ketebalan jeung bentuk

Ukuran, ketebalan jeung bentuk batré litium bisa flexibly ngaropéa pikeun minuhan pamakéan nurutkeun kana alat médis;

⑥Meets sarat standar industri alat médis

Batré médis kedah didamel pikeun nyumponan sarat pangaturan sareng patuh anu relevan.Sarat ieu tiasa ngalibetkeun pilihan bahan pikeun batré, prosés produksi, sertifikasi kaamanan, jsb pikeun mastikeun kualitas sareng reliabilitas batré médis;

⑦ Ramah lingkungan sareng bébas tina zat ngabahayakeun

Batré litium médis henteu ngandung timah, raksa sareng zat ngabahayakeun sanés, moal ngarugikeun awak manusa sareng lingkungan, tiasa dianggo kalayan tenang.


waktos pos: Jun-07-2024